Recept

Vepřová panenka v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 26161

Ingredience

50 g Anglická slanina
500 g Bramborová kaše
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
4 ks Jablka
1 kávová lžička Kmín drcený
3 ks Okurky nakládané
2 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová panenka
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 876kJ
14% Sacharidy 49 g
20% Tuky 15 g
176% Sodík 4 g
59% Bílkoviny 33 g

Vepřová panenka v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na 5 silnějších plátků a každý prořízneme tak, aby vznikla kapsa. Do každé kapsy vložíme 1 plátek slaniny, 1 plátek jablka bez slupky a 1 plátek kyselé okurky. Kapsy uzavřeme párátky a položíme na alobal. Každou porci masa potřeme pikantní hořčicí, přiložíme kolečka cibule, plátky slaniny a jablek. Osolíme, okmínujeme, zakapeme trochou vody a každou porci zabalíme zvlášť do alobalu. Položíme na plech a pečeme 30 minut.

2

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept