Recept

Crostini s marinovaným pstruhem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 200 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26187

Ingredience

20 g Celer řapíkatý
60 g Chléb pšeničný (bílý)
10 g Citronová kůra
20 ml Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr krupice
20 g Fenykl sladký - hlíza
1 polévková lžíce Hořčičné semínko
10 g Kopr čerstvý
2 kávová lžička Křen
20 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 ks Nové koření celé
8 ks Pepř černý celý
200 g Pstruh
30 g Pórek
1 polévková lžíce Sůl
150 g Zakysaná smetana
30 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 339kJ
6% Sacharidy 21 g
27% Tuky 20 g
33% Sodík 653 mg
24% Bílkoviny 14 g

Crostini s marinovaným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Plátky pstruha položíme na porcelánovou mísu. Na marinádu oloupeme a na kostičky nakrájíme šalotku. Kopr opláchneme, vodu setřepeme a najemno nasekáme. Smícháme kopr, šalotku, citronovou kůru i šťávu a přimícháme nasekanou zeleninu. V hmoždíři utlučeme pepř, hořčičné semínko, nové koření, sůl a cukr. Přidáme k marinádě a promícháme.

2

Směs rovnoměrně rozdělíme na plátky pstruha, přikryjeme fólií a zatížíme prkénkem. Dáme odležet na 2 hodiny do chladničky.

3

Před podáváním nakrájíme chléb na kousky a na pánvi je dozlatova opečeme na rozehřátém másle. Plátky pstruha šikmo nakrájíme na kousky. Zakysanou smetanu rozmícháme s křenem a crostini potřeme. Obložíme marinovaným pstruhem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept