Recept

Éclairs s čokoládovou polevou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 26206

Ingredience

100 g Mouka polohrubá
40 g Máslo čerstvé
200 g Poleva čokoládová
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 671kJ
14% Sacharidy 50 g
27% Tuky 20 g
31% Sodík 618 mg
13% Bílkoviny 7 g

Éclairs s čokoládovou polevou postup přípravy receptu:

1

Ze 125 ml vody, mouky, soli a másla připravíme odpalované těsto. Zapracujeme 1 vejce. Necháme vychladnout a zapracujeme zbývající vejce. Troubu předehřejeme na 225 °C.

2

Těstem naplníme cukrářský sáček a na pomoučený plech stříkáme asi 4 cm dlouhé pásky.

3

Pečeme cca 10 minut. Teplotu snížíme na 175 °C a dopékáme 20 minut. Vyjmeme, pečivo necháme vychladnout a potom ho potřeme polevou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept