Párty obložená mísa

60 min.
Evropa

Postup přípravy

  • 1
    Z melounu vypíchneme kuličky. Plátky parmské šunky překrojíme napůl a utvoříme z nich růžice. Napichovátkem je upevníme na kuličky melounu a opepříme. Výhonek uvařeného chřestu obtočíme plátkem schwarzwaldské šunky a 5 minut opékáme na rozehřátém másle.
  • 2
    Třešňová rajčata omyjeme, osušíme a rozpůlíme, semena odstraníme a nakrájíme na nudličky. Lilek očistíme, omyjeme, rozpůlíme a nakrájíme na kostičky. Zeleninu za občasného promíchání podusíme 5 minut na troše rozehřátého oleje. Necháme vychladnout, osolíme, opepříme a ozdobíme rozmarýnem.
  • 3
    Mozzarellu nakrájíme na 1 cm velké kostičky. Rajčata omyjeme, osušíme, rovněž nakrájíme na kostičky a promícháme s mozzarellou a bazalkou. Pokapeme trochou panenského olivového oleje, osolíme a opepříme. Papriky zprudka opečeme, až slupka zčerná a necháme je přikryté. Oloupeme je a nakrájíme na proužky, zakápneme olivovým olejem, přidáme nasekaný česnek a dáme na mísu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.