Jednoduchý recept

Vepřová svíčková s česnekovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26223

Ingredience

80 ml Olej olivový
40 g Olivová pasta černá
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
6 ks Rajčata
50 ml Sherry brandy
5 g Sůl
500 g Vepřová panenka
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 760kJ
4% Sacharidy 16 g
32% Tuky 24 g
40% Sodík 793 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřová svíčková s česnekovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na silnější plátky.

2

V pánvi rozpálíme olej. Vložíme maso s nasekaným česnekem a prudce doměkka osmažíme. Maso osolíme, opepříme a přimícháme sherry. Vyjmeme na mísu a horké uchováme.

3

Připečeniny rozředíme asi 150 ml vody. Přidáme olivovou pastu a omáčku zredukujeme.

4

Maso obložíme nakrájenými rajčaty, přelijeme omáčkou a ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept