Jablkový kompot

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
6 g
Cukr
87 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a pokapeme je citronovou šťávou.
  • 2
    Vodu svaříme s cukrem a kořením. Přidáme jablka a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 17. 8. 2015
Jablkový kompot
Tento kompot už vařím léta z jablíček z naší zahrady. Dají se použít i padaná jablka, ovšem ne nahnilá! Vody se může přidat i více a z koření přidávám kousek celé skořice a kdo má rád, tak může přidat i jeden kousek - dílek z badyánu.
Levy
st 17. 2. 2016
Jablkový kompot
dobrá rychlovka , přidala bych i kousek skořice