Recept

Losos v hořčičné omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26261

Ingredience

20 g Cukr krupice
80 g Hořčice krémžská
5 ks Jalovec
30 g Kopr čerstvý
4 ks Koriandr celý
1,5 kg Losos obecný
80 g Med včelí
40 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový
4 ks Pepř černý celý
150 g Salát Polníček
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,032 kcal
Kilojoule 4 316kJ
25% Sacharidy 88 g
51% Tuky 38 g
66% Sodík 1 g
166% Bílkoviny 93 g

Losos v hořčičné omáčce postup přípravy receptu:

1

Plátky lososa potřeme směsí soli, drceným pepřem, koriandrem, drceným jalovcem a částí nasekaného kopru. Plátky přiložíme k sobě a pevně zabalíme do obalu.

2

Balíček zatížíme prkénkem a necháme odležet 2 dny na chladném místě.

3

Na omáčku rozmícháme hořčici, zbývající kopr, med a ocet. Přišleháme olej. Osolíme, opepříme. Z nakládaného lososa odstraníme koření a rybu nakrájíme na plátky. Podáváme na očištěném a omytém salátu polníčku. Pokapeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept