Chřest smažený v těstíčku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
40 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozehřejeme na 190 °C. Chřest nakrájíme na kousky.
  • 2
    Na těstíčko rozmícháme v míse vejce a 250 ml ledově vychlazené vody. Přimícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Mísu obložíme ledem.
  • 3
    Kousky chřestu protáhneme těstíčkem, necháme okapat a dozlatova smažíme na rozehřátém oleji. Vyjmeme na papírovou utěrku a necháme okapat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.