Pestrý těstovinový salát

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
907 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
40 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je, propláchneme, necháme dobře okapat. Promícháme s 1 lžící oleje. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Papriku rozpůlíme, semena odstraníme, omyjeme, nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Krůtí prsa nadrobno nakrájíme. Jarní cibule očistíme, omyjeme, nakrájíme na kolečka. Mrkev oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na 1 lžíci rozehřátého oleje. Přidáme jarní cibulku a dusíme 2 minuty. Osolíme, opepříme.
  • 3
    Zeleninu smícháme s těstovinami. Na zálivku rozmícháme ocet, vývar a smetanu. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Těstovinový salát zalijeme a necháme nejméně 1 hodinu odležet. Před podáváním salát podle chuti případně znovu osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.