Recept

Polévka pečená v troubě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 26319

Ingredience

2 ks Cibule
20 g Omáčka sójová
5 g Pepř cayenský
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
2 ks Pórek
150 g Slanina vepřová
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 g Sýr Gouda 45%
5 g Sůl
750 g Vepřové maso libové
100 ml Víno bílé
850 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,084 kcal
Kilojoule 4 535kJ
13% Sacharidy 47 g
100% Tuky 75 g
97% Sodík 2 g
94% Bílkoviny 53 g

Polévka pečená v troubě postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky a lehce ji rozškvaříme v pánvi. Přidáme a podusíme cibuli a okapané žampiony.

2

Vepřové maso nakrájíme na kousky a vložíme do pekáče. Osolíme, opepříme, ochutíme cayenským pepřem. Pórek očistíme, omyjeme, nakrájíme na kolečka. Sýr, pórek a cibuli se žampiony přidáme k masu. Přilijeme asi 600 ml vody.

3

Přikrytý pekáč vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme asi 60 minut. Vyjmeme, přilijeme bílé víno, přimícháme instantní omáčku. Přikryjeme a pečeme dalších 60 minut.

4

Přimícháme smetanu a pekáč ponecháme ve vypnuté troubě ještě asi 30 minut. Petrželku opláchneme, vodu setřepeme, nadrobno nasekáme a polévku posypeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept