Jednoduchý recept

Švábský bramborový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26328

Ingredience

1 kg Brambory
3 ks Cibule
80 ml Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
80 ml Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
1 l Voda pitná
250 g Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 683kJ
12% Sacharidy 44 g
30% Tuky 22 g
37% Sodík 745 mg
19% Bílkoviny 10 g

Švábský bramborový salát postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. Slijeme, necháme trochu vychladnout, nakrájíme na plátky. Rozmícháme ocet, olej, sůl a pepř. Brambory zalijeme. Přilijeme horký masový vývar. Cibuli oloupeme, najemno nasekáme, přidáme k bramborám.

2

Salátovou okurku očistíme, omyjeme a podélně rozpůlíme. Lžící odstraníme semena, okurku nakrájíme na jemné plátky. Přidáme do mísy, vše protřepeme, ale nemícháme.

3

Salát přikryjeme a necháme nejméně 2 hodiny odležet při pokojové teplotě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept