Jednoduchý recept

Poleva cukrová

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2635

Ingredience

500 g Cukr krupice
0,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

98% Kalorie 1,935 kcal
Kilojoule 8 096kJ
139% Sacharidy 500 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 13 mg
0% Bílkoviny 0 g

Poleva cukrová postup přípravy receptu:

1

Cukr s vodou svaříme tzv. na silnou nit.

2

Cukrový roztok odstavíme z ohně a mícháme tak dlouho, až bude mít lehce mléčnou barvu.

3

Tato poleva je vhodná hlavně k ledování perníku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept