Jednoduchý recept

Mandlové třísky

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2639

Ingredience

100 g Mandle
100 g Poleva čokoládová

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
6% Sacharidy 21 g
22% Tuky 17 g
2% Sodík 46 mg
10% Bílkoviny 6 g

Mandlové třísky postup přípravy receptu:

1

Mandle nakrájíme na nudličky a krátce je opražíme v troubě.

2

Čokoládovou polevu rozpustíme ve vodní lázni a hladce rozmícháme. Přidáme mandlové nudličky a dobře promícháme.

3

Pomocí dvou vidliček tvoříme malé hromádky, které klademe na pergamenový papír a necháme je v chladu ztuhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept