Chlebový pudink s rybízem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 175 stupňů Celsia. Chléb nebo vánočku nalámeme na menší kousky a vložíme do maštěné keramické formy.
  • 2
    Rozpustíme máslo a chléb jím pokapeme. Vejce rozmícháme s mlékem, cukrem, skořicí a vanilkovým cukrem, směsí přelijeme kousky chleba či vánočky ve formě. Vše dobře přitlačíme.
  • 3
    Rybíz omyjeme a rozdělíme do pudinku. Pečeme v troubě 45 minut, dokud těsto trochu nesedne a na povrchu mírně nezhnědne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.