Recept

Chlebový pudink s rybízem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 26394

Ingredience

6 plátek Chléb toastový
100 g Cukr třtinový
0,5 ks Cukr vanilka
450 ml Mléko polotučné
30 g Máslo čerstvé
200 g Rybíz červený
1 kávová lžička Skořice mletá
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 157kJ
20% Sacharidy 73 g
22% Tuky 17 g
23% Sodík 455 mg
35% Bílkoviny 20 g

Chlebový pudink s rybízem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 175 stupňů Celsia. Chléb nebo vánočku nalámeme na menší kousky a vložíme do maštěné keramické formy.

2

Rozpustíme máslo a chléb jím pokapeme. Vejce rozmícháme s mlékem, cukrem, skořicí a vanilkovým cukrem, směsí přelijeme kousky chleba či vánočky ve formě. Vše dobře přitlačíme.

3

Rybíz omyjeme a rozdělíme do pudinku. Pečeme v troubě 45 minut, dokud těsto trochu nesedne a na povrchu mírně nezhnědne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept