Recept

Rybí karbanátky s bagetou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 48 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 26423

Ingredience

4 ks Bageta
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová kůra
500 g Filé rybí
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 ks Hříbky čerstvé
6 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
0,5 kávová lžička Pepř bílý
0,5 polévková lžíce Provensálské koření
4 polévková lžíce Sezam - semena
120 g Slanina vepřová
1,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
4 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,220 kcal
Kilojoule 5 104kJ
43% Sacharidy 155 g
50% Tuky 38 g
111% Sodík 2 g
168% Bílkoviny 95 g

Rybí karbanátky s bagetou postup přípravy receptu:

1

Rybí filety omyjeme, osušíme a pomeleme s oloupaným česnekem, uzenou slaninou a čerstvými hříbky na masovém mlýnku. Směs dáme do mísy, ochutíme solí, pepřem, mletým chilli, nastrouhanou citronovou kůrou, provensálskými bylinkami a drobně nakrájenou cibulí. Přidáme vajíčka a vše prohněteme. Utvoříme oválné karbanátky silné asi 3 cm a obalíme je v sezamu.

2

Zapneme troubu na 220 °C. Připravíme si 4 kusy bagetek, které rozpůlíme a položíme na pečící plech rozpůlenou stranou dolů.

3

Ve woku si rozpálíme olej a karbanátky z každé strany osmažíme dozlatova. Usmažené vyjmeme a odložíme na papírovou utěrku.

4

Bagetky dáme do horké trouby na 5 minut, aby se prohřály a byly křupavé.

5

Teplé bagetky potřeme lehce hořčicí, položíme na ně karbanátky s plátkem citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept