Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26428

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Chilli paprička
500 g Cibule
1,5 kávová lžička Cukr třtinový
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
0,5 polévková lžíce Majoránka
500 g Mořská štika - filety
1 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 dl Sherry brandy
2 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
3 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 888kJ
7% Sacharidy 24 g
35% Tuky 26 g
22% Sodík 444 mg
47% Bílkoviny 26 g

Rybí perkelt s chilli postup přípravy receptu:

1

Chilli papričky rozkrojíme, zbavíme semen, nakrájíme na kostičky, usmažíme ve woku na rozpáleném oleji dozlatova. Smažíme necelých 10 minut.

2

Mezitím si bílé rybí maso (bez kůže) omyjeme, osušíme, pokrájíme na kostky, obalíme v Maizeně. Pak je přidáme k osmažené cibuli spolu s bobkovým listem, posekaným česnekem, Sherry brandy, chilli papričkami, hořčicí, majoránkou, zázvorem, pepřem a solí. Vše dobře promícháme, dochutíme cukrem a smažíme dalších 6-8 minut. Rybí perkelt podáváme s vařenou rýží nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept