Zdravý recept

Bramborovo-masový nákyp

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 26464

Ingredience

400 g Hovězí maso zadní
4 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sýr Feta
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Tymián sušený
2 polévková lžíce řepkový olej
4 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
9% Sacharidy 33 g
16% Tuky 12 g
11% Sodík 218 mg
49% Bílkoviny 28 g

Bramborovo-masový nákyp postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme studenou vodou a nakrájíme na proužky. Papriky rozpůlíme, očistíme a omyjeme, nakrájíme na tenké proužky. Šalotky oloupeme a nasekáme.

2

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Slijeme a nakrájíme na plátky.

3

Na pánvi rozpálíme olej a podusíme na něm šalotku, pak přidáme maso a opečeme společně s paprikou. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.

4

Do vymaštěné zapékací misky střídavě vrstvíme brambory a masovou směs. Fetu rozdrobíme, smícháme s tymiánem a sýrem, nákyp posypeme. Pečeme v předehřáté troubě 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept