Jednoduchý recept

Buchta s kdoulovým džemem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2652

Ingredience

6 polévková lžíce Cukr krupice
420 g Džem kdoulový
125 g Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vejce slepičí
0,5 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 801kJ
11% Sacharidy 41 g
4% Tuky 3 g
1% Sodík 16 mg
4% Bílkoviny 2 g

Buchta s kdoulovým džemem postup přípravy receptu:

1

Žloutky se 3 lžícemi cukru rozšleháme, přidáme smetanu, rozdrobenou veku bez kůrky a vše promícháme.

2

Na plech rozetřeme džem, přes který navrstvíme směs z veky. Vložíme do zapékací mísy a pak do trouby.

3

Rozšleháme bílky se zbytkem cukru a rozetřeme na téměř hotovou buchtu, kterou jsme upekli, aby na povrchu ztuhla.

4

Dáme ještě na 15 minut péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept