Uzená treska na zelenině

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci, vsypeme drobně pokrájenou cibuli, drobně nakrájený 1 řapík celeru a zhruba 5 minut restujeme. Poté přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, brambory, sůl, pepř, vlijeme vroucí vodu a na mírném plameni vaříme asi 10 minut. Do směsi přimícháme kousky uzené tresky a pod policí dusíme dalších 10 minut. Na závěr vlijeme mléko, směs řádně prohřejeme, a když je horká, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.