Jednoduchý recept

Vepřové žebírko marinované

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 135 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 26559

Ingredience

2 špetka Bazalka
50 g Cibule
500 g Hranolky
250 ml Olej olivový
2 špetka Oregano sušené
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 špetka Pepř černý mletý
250 g Salát okurkový
1 kávová lžička Sůl
2 špetka Tymián sušený
750 g Vepřová žebra
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

59% Kalorie 1,160 kcal
Kilojoule 4 852kJ
11% Sacharidy 39 g
131% Tuky 98 g
15% Sodík 301 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové žebírko marinované postup přípravy receptu:

1

Do olivového oleje nasypeme sůl, pepř, prolisovaný česnek, kolečka cibule, mletou papriku, oregáno, tymián a bazalku. Vše dobře promícháme, jednotlivá žebírka touto marinádou potřeme z obou stran a vložíme do mísy se zbylou marinádou. Dáme do ledničky na dvě hodiny uležet.

2

Marinovaná žebra vložíme na rozpálenou pánev a smažíme pozvolna po obou stranách 5 až 6 minut.

3

Podáváme s hranolkami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept