Recept

Tuňák na jehle se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 26563

Ingredience

2 ks Cibule červená
1 ks Cuketa
1 ks Limetka
4 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Pečivo pšeničné běžné máslové
12 ks Rajčata Cherry
1 ks Salát kadeřavý
600 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 467kJ
5% Sacharidy 17 g
20% Tuky 15 g
4% Sodík 81 mg
68% Bílkoviny 38 g

Tuňák na jehle se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Na grilování si připravíme pokrájené kostky steaků z tuňáka, papriky zbavené semen a nakrájené na přiměřeně velké čtverce, cibuli nakrájíme na klínky, cuketu na plátky. V misce smícháme s olejem oregano a pepř.

2

Na osm jehel, případně špejlí, střídavě napichujeme maso a zeleninu a cherry rajčata, vše poté potřeme olejovou směsí, špízy položíme na grilovací pánev a grilujeme za občasného otáčení zhruba čtvrt hodiny.

3

Hotové špízy hned servírujeme s měsíčky limetky, salátem a pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept