Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2657

Ingredience

1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
50 g Pórek
2 ks Rohlíky bílé
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 109kJ
6% Sacharidy 23 g
132% Tuky 99 g
43% Sodík 866 mg
25% Bílkoviny 14 g

Tyrolský vývar postup přípravy receptu:

1

Rohlíky opečeme. Cibuli a špek osmahneme a přidáme k rohlíkům spolu s vejci, moukou, mlékem a nakrájeným pórkem.

2

Ze směsi tvarujeme knedlíčky, krátce je povaříme a vkládáme do vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept