Jednoduchý recept

Srnčí s bylinkovými houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26691

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Houby čerstvé
3 ks Jalovec
20 g Kerblík
40 g Máslo čerstvé
20 g Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
800 g Srnčí maso
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 844kJ
5% Sacharidy 19 g
24% Tuky 18 g
31% Sodík 620 mg
97% Bílkoviny 54 g

Srnčí s bylinkovými houbami postup přípravy receptu:

1

Srnčí svíčkovou potřeme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 120 °C.

2

Polovinu másla rozehřejeme v pekáči. Srnčí maso s rozmačkanými jalovčinkami a bobkovým listem osmažíme a pod pokličkou pečeme v troubě asi 15 minut.

3

Houby očistíme, otřeme, nakrájíme na plátky. V oleji a zbytku másla je smažíme asi 5 minut dozlatova, osolíme, opepříme.

4

Maso vyjmeme, nakrájíme na šikmé plátky. Upravíme na talíře a podáváme posypané houbami a lístky kerblíku.

Poznámka

Vynikající přílohou je bageta s máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept