Srnčí s bylinkovými houbami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
17 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí svíčkovou potřeme solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 120 °C.
  • 2
    Polovinu másla rozehřejeme v pekáči. Srnčí maso s rozmačkanými jalovčinkami a bobkovým listem osmažíme a pod pokličkou pečeme v troubě asi 15 minut.
  • 3
    Houby očistíme, otřeme, nakrájíme na plátky. V oleji a zbytku másla je smažíme asi 5 minut dozlatova, osolíme, opepříme.
  • 4
    Maso vyjmeme, nakrájíme na šikmé plátky. Upravíme na talíře a podáváme posypané houbami a lístky kerblíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.