Jednoduchý recept

Pomazánka z jiker

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 26707

Ingredience

4 plátek Chléb konzumní
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Kapří jikry
1 dl Mléko polotučné
0,5 dl Olej olivový extra panenský
1 ks Salát ledový

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 550kJ
1% Sacharidy 4 g
14% Tuky 10 g
2% Sodík 33 mg
12% Bílkoviny 7 g

Pomazánka z jiker postup přípravy receptu:

1

Z plátků chleba odkrojíme kůrku, plátky namočíme do mléka, necháme nasáknout a potom vykapat na cedníku. V mixéru mixujeme jikry, přidáme namočený chléb a pokrájenou cibuli.

2

Do rozmixované pasty všleháme olej a citronovou šťávu. Na mělkou mísu poklademe listy ledového salátu a doprostřed navršíme pastu z jiker.

Poznámka

Podáváme např. s opečenou bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept