Recept

Restovaná ryba s papájovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 26716

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli paprička
400 g Chňapal červený
2 polévková lžíce Cibule
0,5 kávová lžička Cibule sušená
2 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
0,3 kávová lžička Hořčičné semínko
2 polévková lžíce Kukuřice cukrová nakládaná
1 špetka Kurkuma
2 kávová lžička Maizena - kukuřičný škrob
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Oregano sušené
50 g Papaya
0,3 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř cayenský
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Tymián sušený
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 694kJ
4% Sacharidy 14 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 82 mg
37% Bílkoviny 21 g

Restovaná ryba s papájovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ve větším rendlíku svaříme vodu s nakrájenými cibulemi, cukrem, nakládanou kukuřicí, vinným octem, pokrájenou chilli papričkou, hořčičnými semínky, kurkumou. Na mírném ohni směs vaříme deset minut. Poté vmícháme Maizenu rozmíchanou v trošce studené vody a omáčku stále mícháme, dokud nezhoustne. Na závěr do omáčky zamícháme nakrájenou papáju a omáčku za občasného míchání necháme vychladnout.

2

Připravíme si kořenící směs. V misce promícháme mletou sušenou cibuli, mletou papriku, sušený tymián, sušené oregano, cayenský pepř, černý pepř a Maizenu.

3

Půlky citronů položíme na pánev řezem dolů a opékáme je, dokud nezhnědnou.

4

V kořenící směsi obalíme porce ryby a do masa ji dobře vetřeme. Rozehřejeme teflonovou pánev, vložíme porce ryby, zakapeme olejem a z každé strany rybu restujeme dvě minuty.

5

Hotové maso rozdělíme na talíře, zalijeme připravenou omáčkou, přidáme půlku opečeného citronu a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept