Restovaná ryba s papájovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším rendlíku svaříme vodu s nakrájenými cibulemi, cukrem, nakládanou kukuřicí, vinným octem, pokrájenou chilli papričkou, hořčičnými semínky, kurkumou. Na mírném ohni směs vaříme deset minut. Poté vmícháme Maizenu rozmíchanou v trošce studené vody a omáčku stále mícháme, dokud nezhoustne. Na závěr do omáčky zamícháme nakrájenou papáju a omáčku za občasného míchání necháme vychladnout.
  • 2
    Připravíme si kořenící směs. V misce promícháme mletou sušenou cibuli, mletou papriku, sušený tymián, sušené oregano, cayenský pepř, černý pepř a Maizenu.
  • 3
    Půlky citronů položíme na pánev řezem dolů a opékáme je, dokud nezhnědnou.
  • 4
    V kořenící směsi obalíme porce ryby a do masa ji dobře vetřeme. Rozehřejeme teflonovou pánev, vložíme porce ryby, zakapeme olejem a z každé strany rybu restujeme dvě minuty.
  • 5
    Hotové maso rozdělíme na talíře, zalijeme připravenou omáčkou, přidáme půlku opečeného citronu a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.