Medailón ze svíčkové se sázeným vejcem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Vláknina
13 mg
Cukr
308 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme přes vlákno plátek, mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.
  • 2
    V tvořítku připravíme na 5g másla sázená vejce.
  • 3
    Zbylých 5g másla přidáme k opečenému medailónu a rozpustíme je ve výpeku.
  • 4
    Medailón přelijeme výpekem s máslem a ozdobíme sázeným vejcem.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.