Jednoduchý recept

Dušené hovězí maso špikované zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26802

Ingredience

40 g Celer bulvový
60 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Mrkev kořen
20 g Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
650 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 883kJ
9% Sacharidy 33 g
30% Tuky 23 g
99% Sodík 2 g
53% Bílkoviny 30 g

Dušené hovězí maso špikované zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hovězí ořech nejprve prošpikujeme očištěnou zeleninou, kterou jsme nakrájeli na klínky.

2

Ve větším rendlíku na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso a zprudka orestujeme ze všech stran. Poté osolíme, zalijeme několika sběračkami vývaru a dusíme pod poklicí. Během dušení podle potřeby podléváme a maso obracíme.

3

Měkké maso nakrájíme na plátky, vydušenou šťávu přecedíme, vmícháme mouku a 10 minut provaříme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept