Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26803

Ingredience

50 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
20 g Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 130kJ
1% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
22% Sodík 444 mg
39% Bílkoviny 22 g

Hovězí na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Zadní hovězí pokrájíme na nudličky. Rajčata nakrájíme na plátky a vložíme do většího rendlíku, v němž jsme na oleji zpěnili pokrájenou cibuli, přidáme maso, ochutíme pepřem, solí a pod pokličkou dusíme. Když je maso poloměkké, vlijeme víno a bez poklice necháme probublávat, dokud není maso měkké.

2

Servírujeme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept