Hovězí na rajčatech
110 min.
![Evropa](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/4cf9e02e5421c6627eab785025de781c2511bd24.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 50gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůOlej rostlinný
- 60gramůRajčata
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
825 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zadní hovězí pokrájíme na nudličky. Rajčata nakrájíme na plátky a vložíme do většího rendlíku, v němž jsme na oleji zpěnili pokrájenou cibuli, přidáme maso, ochutíme pepřem, solí a pod pokličkou dusíme. Když je maso poloměkké, vlijeme víno a bez poklice necháme probublávat, dokud není maso měkké.
- 2Servírujeme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.