Telecí plátky s dušenou zeleninou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
932 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky o velikosti dlaně. Poté maso naklepeme, osolíme, opepříme a restujeme v pánvi na rozehřátém oleji.
  • 2
    Na orestované plátky vlijeme několik sběraček vody a dusíme, dokud není maso měkké. Hotové maso vyjmeme na talíř a držíme na teple. Ve šťávě rozšleháme mouku a dobře provaříme.
  • 3
    V mezičase udusíme zeleninu a v mixéru rozmixujeme každý druh zvlášť. Ochutíme pepřem a solí.
  • 4
    Maso servírujeme se všemi druhy dušené zeleniny a přilijeme zahuštěnou šťávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.