Recept

Dušené telecí maso v mrkvi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 26848

Ingredience

300 g Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 864kJ
3% Sacharidy 11 g
472% Tuky 354 g
13% Sodík 263 mg
29% Bílkoviny 16 g

Dušené telecí maso v mrkvi postup přípravy receptu:

1

Na suché pánvi orestujeme maso nakrájené na menší kostky, po chvíli přidáme mrkev rovněž nakrájenou na kostičky, za stálého míchání rychle osmažíme, podlijeme dvěma sběračkami vody a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké. Před podáváním směs ochutíme solí, ustrouhaným muškátovým oříškem a petrželkou. Servírujeme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept