Pečené telecí plátky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
240 mg
Vápník
83 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva telecí plátky z kýty osolíme, opepříme a naklepeme. Na každý plátek položíme plátek šunky a sýra. Přesypeme jemně strouhaným křenem a zabalíme do alobalu, který jsme potřeli olejem. Vložíme na plech vyložený pečícím papírem a v troubě předehřáté na 150 °C pečeme dvacet minut, poté teplotu zvýšíme na 200 °C a pečeme, dokud maso není měkké. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.