Jednoduchý recept

Laskonkové těsto

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2687

Ingredience

80 g Cukr moučkový
180 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,240 kcal
Kilojoule 5 188kJ
59% Sacharidy 212 g
36% Tuky 27 g
8% Sodík 164 mg
62% Bílkoviny 35 g

Laskonkové těsto postup přípravy receptu:

1

Všechny přísady dobře promícháme, prolisujeme sítem a půl hodiny necháme v chladu odpočinout.

2

Plech vymastíme slabě olejem, poprášíme moukou a potřeme slabou vrstvou těsta. V předehřáté troubě pečeme při 190 stupních Celsia asi 3 minuty do zlatožluta.

3

Po upečení těsto vyklopíme a rozlámeme na malé kousky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept