Jednoduchý recept

Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 269

Ingredience

750 g Hovězí svíčková
150 g Máslo bylinkové
0,5 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 856kJ
0% Sacharidy 1 g
16% Tuky 12 g
31% Sodík 627 mg
30% Bílkoviny 17 g

Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.

2

Na medailón položíme plátek bylinkového másla.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept