Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 269 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
750 g | Hovězí svíčková |
150 g | Máslo bylinkové |
0,5 g | Pepř černý mletý |
15 g | Sůl |
100 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 602,4mg |
---|---|
Cholesterol | 33,7mg |
Draslík | 262,5mg |
Vláknina | 26,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hovězí svíčková, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo bylinkové, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:
1 | Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. |
2 | Na medailón položíme plátek bylinkového másla. |
3 | Ihned podáváme. |