Jednoduchý recept

Pomerančový suk

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2690

Ingredience

100 g Mandle
200 g Mandle mleté
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Pomeranče
200 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 273kJ
5% Sacharidy 18 g
31% Tuky 23 g
0% Sodík 8 mg
13% Bílkoviny 8 g

Pomerančový suk postup přípravy receptu:

1

Pomerančovou kůru nastrouháme, smícháme s mletými mandlemi, olejem, rozpuštěnou čokoládou a likérem. Důkladně promícháme a vytvarujeme do tvaru tenkého válce o průměru asi 3cm. Zabalíme do kuchyňské fólie, necháme v lednici ztuhnout a poté obalíme ve strouhaných mandlích, které jsme předtím spařili a oloupali.

2

Těsně před podáváním suk nakrájíme na tenké plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept