Jednoduchý recept

Nádivka zeleninová s játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 26928

Ingredience

40 g Hrášek
150 g Játra drůbeží
0,5 ks Květák
5 g Majoránka
5 g Pelyněk obecný
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Strouhanka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 075kJ
17% Sacharidy 62 g
37% Tuky 27 g
58% Sodík 1 g
116% Bílkoviny 65 g

Nádivka zeleninová s játry postup přípravy receptu:

1

Květák rozebereme na růžičky a povaříme ve slané vodě 15 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

Květák vložíme do misky, rozmačkáme šťouchadlem, přidáme vejce, drůbeží játra pokrájená na malé kousky, osolíme, opepříme, přisypeme posekaný pelyněk a majoránku. Nakonec posypeme strouhankou a přidáme dvě lžíce nakládáného hrášku. Všechny suroviny dobře promícháme a dáme vychladit.

3

Nádivka je vhodná do vepřových rolád.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept