Jednoduchý recept

Hovězí maso se zeleným pepřem a ananasem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26929

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
120 g Kompot ananasový
50 g Nakládaný zelený pepř
5 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 187kJ
2% Sacharidy 6 g
19% Tuky 15 g
14% Sodík 271 mg
58% Bílkoviny 32 g

Hovězí maso se zeleným pepřem a ananasem postup přípravy receptu:

1

Ananasový kompot scedíme, šťávu zachytíme. Petrželovou nať omyjeme a drobně pokrájíme.

2

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky přibližně 2x2 cm velké.

3

Ve woku rozpálíme olej a za stálého míchání na něm maso zprudka restujeme 4 minuty. Pak k masu přidáme scezený nakládaný zelený pepř a ananas a vše dusíme pod pokličkou další 3 minuty. Ochutíme třemi lžícemi ananasové šťávy a osolíme.

4

Maso se zeleným pepřem podáváme posypané připravenou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept