Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 26938

Ingredience

8 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
2 špetka Kmín drcený
100 ml Mléko polotučné
4 ks Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Salám jemný
40 g Solamyl
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 g Vepřový bok
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 893 kcal
Kilojoule 3 736kJ
22% Sacharidy 80 g
69% Tuky 52 g
25% Sodík 495 mg
45% Bílkoviny 25 g

Mletý bůček v alobalu postup přípravy receptu:

1

Bůček, cibuli, papriky, rajčata a salám nakrájíme na větší kusy, posypeme solí, pepřem a kmínem a umeleme na strojku. Umletou směs na chvíli odložíme.

2

Solamyl rozmícháme v mléce s vejci a spolu s hořčicí vmícháme do mleté směsi. Vše dobře promícháme a vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu.

3

Masový váleček vložíme na plech do vyhřáté trouby, podlijeme trochou vody a pečeme 45 minut.

4

Podáváme s krajíčky chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept