Jednoduchý recept

Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat 5 1
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 26942
Kategorie: Karbanátky z mletého masa

Ingredience

60 g Cibule
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej rostlinný
50 g Rajčata
15 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
3% Sacharidy 11 g
28% Tuky 21 g
16% Sodík 315 mg
33% Bílkoviny 18 g
Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat

Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat postup přípravy receptu:

1

Libové maso umeleme spolu s rajčaty, které jsme sloupli a zbavili semínek. Mletou směs zahustíme hladkou moukou a strouhankou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sůl.

2

Karbanátky smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat
Karbanátky byly šťavnaté a dobré. Přidala jsem majoránku, pepř a česnek. S rajčaty určitě ještě udělám. Díky za tip.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept