Špaldové linquine se zeleninovým ragú

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na pánvi s 2 lžícemi kukuřičného oleje. Přidáme mrkev a papriku nakrájené na kostičky. Osolíme a na prudkém ohni restujeme 5 minut.
  • 2
    Lilek a cukety nakrájíme na kostičky a přidáme je k ostatní zelenině. Podusíme několik minut, aby se promíchaly chuti. Rajčatový protlak rozpustíme v 1/2 sklenici vody a vlijeme na pánev. Pod pokličkou vaříme na mírném ohni 15 minut.
  • 3
    Linguine uvaříme v osolené vodě, scedíme je, když jsou „al dente", přitom necháme trošku vody, a smícháme s omáčkou. Přidáme muškátový kvet, osolíme, opepříme a vše krátce dovaříme ještě 1 minutu, aby se přísady spojily.
  • 4
    Linguine podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.