Jednoduchý recept

Pěnové trubičky

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2697

Ingredience

450 g Cukr krupice
4 polévková lžíce Cukr moučkový
500 g Listové těsto
8 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 791kJ
19% Sacharidy 68 g
20% Tuky 15 g
3% Sodík 62 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pěnové trubičky postup přípravy receptu:

1

Z bílků a třetiny krupicového cukru ušleháme sníh. Zbylý cukr svaříme s vodou v poměru 3:1.

2

Horký cukr vmícháme tenkým pramínkem do ušlehaného sněhu a mícháme, až pěna úplně vychladne.

3

Plátěný sáček naplníme pěnou a plníme trubičky. Navrch je pocukrujeme.

Poznámka

Použijeme listové těsto upečené ve tvaru trubiček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept