Jednoduchý recept

Hovězí řízky z vařeného masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 26978

Ingredience

4 plátek Hovězí maso vařené
50 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 kávová lžička Kmín drcený
100 ml Mléko polotučné
60 g Mouka polohrubá
150 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Solamyl
20 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 961kJ
4% Sacharidy 15 g
57% Tuky 43 g
13% Sodík 269 mg
15% Bílkoviny 9 g

Hovězí řízky z vařeného masa postup přípravy receptu:

1

Budeme potřebovat 4 plátky vařeného hovězího masa.

2

Do misky nasypeme mouku, solamyl, vejce, strouhaný sýr a přilijeme mléko. Dobře promícháme, až vznikne těstíčko. Osolíme a okmínujeme. Do těstíčka vmícháme dvě lžíce scezeného nakládaného hrášku.

3

V tomto těstíčku postupně obalíme všechny čtyři plátky masa a usmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo jen s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept