Recept

Tagliatelle na rybě s kaviárem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26988

Ingredience

Na těstoviny
360 g Těstoviny Tagliatelle
Na omáčku
1 polévková lžíce Kaviár
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
800 g Treska aljašská
500 ml Vývar rybí
5 g Šafrán
Na pesto
15 g Bazalka
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
40 g Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 936kJ
19% Sacharidy 70 g
31% Tuky 23 g
61% Sodík 1 g
95% Bílkoviny 53 g

Tagliatelle na rybě s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Rybu vykostíme a odřízneme filety, nakrájíme je na kosočtverce a uchováme na podnosu přikryté fólií.

2

Pesto připravte tak, že uvedené přísady rozmixujeme v mixéru. Část rybího vývaru ohřejeme společně se šafránem, zbytek dáme do chladničky.

3

Tagliatelle uvaříme v šafránovém vývaru a scedíme je do mísy se studeným vývarem z chladničky. V misce je ochutíme kaviárem a troškou jemného oleje.

4

Mezitím uvaříme v páře filety a potřeme je připraveným pestem. Podáváme je s těstovinami upravenými do hnízdečka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept