Jednoduchý recept

Medailón ze svíčkové na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 270

Ingredience

750 g Hovězí svíčková
150 ml Hovězí vývar základní
100 g Máslo čerstvé
0,5 g Pepř černý mletý
15 g Sůl
100 g Tuk
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 115kJ
0% Sacharidy 1 g
24% Tuky 18 g
34% Sodík 679 mg
31% Bílkoviny 17 g

Medailón ze svíčkové na žampionech postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Upravíme jej do kulatého nebo oválného tvaru, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.

2

Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Přidáme je do výpeku, krátce osmahneme, zastříkneme vývarem, přidáme máslo, přisolíme a krátce podusíme.

3

Nakonec medailón přelijeme šťávou s žampiony.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept