Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 27018

Ingredience

2 ks Citrony
1 polévková lžíce Kapary
200 g Maliny
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn čerstvý
650 g Tuňák obecný
250 ml Víno rýžové čínské
2 ks Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 897kJ
5% Sacharidy 16 g
24% Tuky 18 g
4% Sodík 87 mg
73% Bílkoviny 41 g

Tuňák s kapary postup přípravy receptu:

1

Elektrickým kráječem nakrájíme na co nejtenčí plátky lehce zamrazené filety z tuňáka. Plátky rozložíme na velkou plochou formu.

2

Vymačkáme citrony a necháme okapat kapary. Opereme rozmarýn, osušíme ho a otrháme jehličky ze stonků.

3

Plátky ryby pokapeme šťávou z citronu a rýžové víno smícháme s olivovým olejem. Přidáme maliny, rozmarýn, nadrobno nakrájenou řeřichu, kapary a směs dáme na rybu. Necháme 20 min odležet.

4

Plátky tuňáka můžeme podávat na malých bramboráčcích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept