Vejce plněná

32 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
279 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo.
  • 2
    Do misky dáme máslo, hořčici, sůl a pepř. Nakrájíme cibuli a vše promícháme.
  • 3
    Oloupeme vejce, vyjmeme žloutky a zamícháme je do pomazánky s máslem, hořčicí, cibulí, solí a pepřem.
  • 4
    Uvařené bílky rozkrájíme na půl a dáme na ně hotovou pomazánku.
  • 5
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.