Recept

Farfalle s dýňovo-houbovým ragú

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27041

Ingredience

5 g Bazalka
1 ks Cibulka jarní
250 g Dýně
80 ml Olej olivový extra panenský
50 g Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
80 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
300 g Těstoviny Farfalle
3 l Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 571 kcal
Kilojoule 2 390kJ
17% Sacharidy 62 g
37% Tuky 28 g
48% Sodík 951 mg
33% Bílkoviny 19 g

Farfalle s dýňovo-houbovým ragú postup přípravy receptu:

1

Cibulky pokrájíme na tenká kolečka. Na olivovém oleji osmažíme a přidáme dýni nakrájenou na kostičky. Osolíme a na středním plameni podusíme 5 minut.

2

Na plátky pokrájené houby přidáme na pánev. Zprudka osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou 10 minut.

3

Ke konci varu přidáme najemno nakrájenou zelenou část cibulky a nasekané olivy. Těstoviny vaříme ve slané vodě dle návodu na sáčku. Scedíme, přidáme k omáčce a ještě několik minut společně dovaříme a přidáme bazalku.

4

Dle libosti posypeme nastrouhaným sýrem parmezán.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept