Recept

Tagtiatelle s fenyklem a lososem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27044

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
1 ks Fenykl sladký - hlíza
5 g Kopr čerstvý
200 g Losos - filety
80 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
300 g Těstoviny Tagliatelle
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 162kJ
16% Sacharidy 57 g
31% Tuky 23 g
30% Sodík 607 mg
36% Bílkoviny 20 g

Tagtiatelle s fenyklem a lososem postup přípravy receptu:

1

Cibulky nakrájíme na stroužky. Rozpálíme olej a cibulky chvíli vaříme. Přidáme lososa nakrájeného na kostičky a zvolna podusíme 5 minut. Osolíme a opepříme.

2

Ve slané vodě spaříme fenykl nakrájený na slabé plátky, vyjmeme ho děrovačkou a přidáme na pánev.

3

Ve stejné vodě uvaříme tagliatelle „al dente", scedíme a krátce

4

dovaříme v omáčce.

5

Dochutíme koprem a pokapeme panenským olivovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept