Raviotoni s omáčkou z oliv

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
893 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
57 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vajec a trochy vody připravíme těsto a necháme odpočinout. Na rozpáleném oleji osmažíme stroužek česneku, vložíme pokrájené maso z jesetera a podlijeme vínem. Vaříme 5 minut, maso rozmixujeme se smetanou, uvařenou bramborou, kapary a nastrouhanou pomerančovou kůrou. Na plech nasypeme hrubou sůl, dáme na ni plátek z jesetera a osolíme, v předehřáté troubě na 190 °C pečeme 25 minut.
  • 2
    Olej s jemně nakrájeným česnekem a petrželkou rozehřejeme, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a olivy. Plátky vyndáme z trouby, odstraníme kůrku ze soli, nakrájíme na sousta, vložíme do omáčky a dochutíme.
  • 3
    Z poloviny těsta vyválíme nepříliš tenký plát, poklademe kopečky náplně a položíme další plát těsta. Kulatým vykrajovátkem s obloučky utvoříme ravioloni a vaříme 3 minuty v osolené vodě s troškou oleje.
  • 4
    Scedíme, krátce povaříme na pánvi s omáčkou, ozdobíme bazalkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.