Špaldové cannoncini plněné pražskou šunkou s hříbky

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
38 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto a zabalené do fólie necháme odpočinout.
  • 2
    Pražskou šunku se sýrem rozmixujeme, přidáme vejce, majoránku a sůl.
  • 3
    Mléko povaříme na mírném ohni se smetanou, aby zhoustlo; ochutíme solí, pepřem a větvičkami majoránky a zahustíme škrobem. Těsto několikrát protáhneme strojkem, aby vznikly dlouhé slabé pláty, náplň dáme do kornoutu na zdobení a naneseme ji do jejich středu. Těsto srolujte kolem náplně, přebývající část navlhčíme štětečkem a pořádně přimáčkneme. Nakrájíme na kousky dlouhé 4 cm a uvaříme cannoncini v osolené vodě.
  • 4
    Mezitím podusíme hříbky na pánvi s olejem a stroužkem česneku, přidáme slité cannoncini a dochutíme.
  • 5
    Podáváme na talíři ozdobené majoránkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.