Cappellacci s bramborami, sýrem a krémem

180 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
14 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těsto tak, že zaděláte obě mouky, olej, necelou skleničku vody a bílky.
  • 2
    Brambory uvaříme ve slupce, scedíme je, oloupeme a rozmačkáme lisem na brambory; osolíme, opepříme a přidáme trošku olivového oleje. Nakonec přidáme i sýr a utvoříme cappellacci (z těsta vykrájejte kolečka, na ně dáme náplň a přikryjeme druhým kolečkem těsta).
  • 3
    Řepu uvaříme v osolené vodě, scedíme ji a dáme do vody s ledem, aby vychladly.
  • 4
    Znovu je scedíme a vše rozmixujeme společně s česnekem a rozmarýnem osmahnutými na oleji.
  • 5
    Cappellacci uvaříme, krém z řepy ohřejeme a nalijeme na talíře, na které upravíme i cappellacci. Nakonec pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.